Zoomall Club PWA App

Научете повече за проекта Zoomall Club PWA App

Zoomall Club PWA App

Екипът на зоомагазин ZooMall подхожда с индивидуално и професионално отношение към клиентите, като за целта е създадена ZooMall Club програма за лоялни клиенти.

Програмата за лоялни клиенти предоставя предимства на настоящите клиенти, като за целта на развитието на програмата и повишаване на удобството за нейните потребителите беше създадено приложение - Progressive Web App (PWA) или Прогресивните уеб приложения.

Целта на приложението е да предостави офлайн достъп до клиентската карта и възможността и за лесно и удобно съхранение в рамките на мобилното устройство на клиента.


Progressive Web приложенията имат преимущество над всички останали тъй като съчетават най-новите технологии в разработката на уеб и мобилни приложения. Прогресивните уеб приложения са съвременни офлайн уеб приложения, предназначени на първо място за мобилни устройства, които могат да се конкурират с най-добрите приложения изградени като native приложения (приложения с директно изпълнение).

Първоначално предложено от Google през 2015 година,  разработката на progressive web app е нововъведение в изработката на мобилни версии на уеб сайтове.

Избора за реализация на PWA приложение вместо разработката на iOS и Android се крие в удобството и практичността на приложенията разработени следвайки този подход.