Възвръщане на инвестиции

Когато инвестирате в изработката на уеб сайт, вие очаквате определена възвръщаемост. Вашият уеб сайт не работи във Ваша полза? Екзисто ООД ви предлага уникална услуга, която ще разкрие причините поради които вашият уеб сайт не е постигнал очакваните цели.

Пристъпвайки към изработка на уеб сайт, клиента очаква най-малко да достигне до повече клиенти и партньори, съответно по-добри бизнес резултати, които да подпомогнат възвръщането на инвестиции в уеб сайт и онлайн маркетинг.

Не получавате очаквания брой запитвания и обаждания? Свържете се с нашият екип, който ще се радва да ви предложи анализ на Вашият уеб сайт, по отношение на:

  • Уеб дизайн на сайта - отговаря ли на профила на вашата таргет аудитория
  • Текстово съдържание, структура на уеб сайта и снимков материал - комуникират ли адекватно това, което желаете да представите на потенциалните си клиенти
  • Call for Action елементи - има ли такива инструменти, които да предизвикват аудиторията на Вашият уеб сайт към емоционална покупка например, или към това да вдигнат телефона и да ви потърсят за допълнително информация, да изпратят онлайн запитване
  • Оптимизиран ли е Вашият уеб сайт, така че да се визуализира при търсене по ключови думи в търсачките, където клиентите търсят продукти и услуги, като тези, които предлагате?

При желание да се възползвате от тази услуга, наш консултант ще изготви доклад специално за Вашият уеб сайт и за възможностите, които можете да използвате за достигане на по-добри бизнес резултати.