Мобилна версия на уеб сайт

Мобилната версия на уеб сайт дава възможност за лесен и интуитивен преглед на Вашият уеб сайт от мобилно устройство.

Мобилната версия на уеб сайт дава възможност за лесен и интуитивен преглед на вашият уеб сайт и предлаганите от вас продукти и услуги чрез мобилно устройство, като iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows Mobile и други смартфони и мобилни устройства.

Защо е от значение да имате мобилна версия на вашият уеб сайт?

  • С мобилна версия на уеб сайта си достигате ефективно до повече потребители, които предпочитат докато пътуват или отпочиват да използват интернет през мобилните си устройства.
  • Мобилната версия на уеб сайта е с олекотен код и съдържание. При преглед на мобилният уеб сайт, се генерира много по-малък трафик в сравнение с пълната версия на уеб сайт, което автоматично я прави предпочитана от потребителите на 3G услугите.
  • Мобилната версия на уеб сайт е много по-удобна за преглед от потребителите, тъй като представя най-важното съдържание от вашият сайт. Така потребителите лесно ще могат да прегледат продуктите и услугите, които предлагате, да направят покупка или изпратят заявка за оферта.
  • Мобилната версия е съобразена с ограниченията и изискванията на мобилната среда, като например резолюция и размери на екрана, технологии, които не са достъпни в повечето мобилни устройства, като например Flash и други. Ако вашият уеб сайт съдържа такива технологии то те могат да бъдат избегнати при изработката на мобилната му версия и тя да се визуализира в подходящ за повечето устройства вид.
  • Мобилната версия на уеб сайта се базира на вече установени дизайн и структура, което прави изграждането й значително по-кратък и улеснен процес.
  • Мобилната версия на уеб сайт автоматично обновява съдържанието си спрямо пълната версия на уеб сайта. Не е необходимо да влагате допълнително време и ресурс в поддръжката на още един уеб сайт. Веднъж щом е изработена мобилната версия, тя ще работи във ваша полза без да се налага да влагате допълнителни ресурси в поддръжката й.
  • С мобилна версия на уеб сайт ще имате двоен брой индексируеми страници - Google ще индексира и двете ви страници, което ще подпомогне значително по-добрата ви индексация в търсещите машини.
  • Ако потребител търси в Google през мобилно устройство вашите продукти, то мобилните версии на уеб сайт се индексират пред пълните версии на уеб сайт. Така ще изпреварите конкурентите си и ще заемете по-добри позиции с мобилен уеб сайт излизащ в първите позиции в Google.

Това е кратка част от всички предимства от това, да разполагате с мобилна версия на вашият уеб сайт. Потърсете ни и ще ви консултираме безплатно и предоставим нужната ви информация!