Оптимизация за търсещи машини

Ако преди няколко години се стремяхме най-вече на добро представяне в интернет, то днес усилията на всяка уеб дизайн агенция са насочени освен към красиво, естетично и функционално оформление на уеб сайта, и към постигане на по-добри резултати и индексиране от търсещите машини, заемане на предни позиции в резултати, съответно по-добри позиции спрямо конкурентите.

SEO (Search engine optimization) e процес, който се осъществява регулярно, за да запази Вашият уеб сайт  и подобри индексирането на първи позиции в търсещите машини.

Имате уеб сайт, който не се открива от търсещите машини?

За Вас имаме специално предложение. Специалистите ни от екипа по SEO и SEM ще проведат изследване на вашият уеб сайт по отношение на ключови думи, откриваемост, как търсят вашите клиенти и защо не достигат до вашият уеб сайт, кои са конкурентите ви, които се визуализират на желаните от вас позиции, каква политика са предприели те за добрата откриваемост, както и изследване на съдържанието на вашият уеб сайт, дизайн оформление и други, които са от значение за добрата ви откриваемост.

След направеният преглед и анализ ще получите доклад, който ще включва направените заключения от екипа ни, както и конкретни препоръки за преработка на уеб сайта в случай че се налага, добавяне на конкретни ключови думи на необходимите места, изграждане на линкове и други действия с които да подобрите резултатите си в търсещите машини. В доклада ще бъде включено и предложение за отразяване и прилагане на тези действия от нашият екип, без това да ви задължава да се възползвате от нашите услуги.

Искате нов уеб сайт, който да се индексира добре от търсещи машини?

Когато разработваме нов уеб сайт за наш клиент, той е начално (базово) оптимизиран, което означава, че вие го получавате с всичко необходимо, като начало за едно добро индексиране от търсещите машини. Новите уеб сайтове се индексират от търсещите машини в рамките на един - два месеца, след като бъдат официално публикувани. В това време за да набере популярност Вашият уеб сайт, можете да наблегнете на публикуване в онлайн каталози или платена реклама, за да ускорите процеса по индексиране на уеб сайта. Подбор на подходящи и известни интернет каталози е услуга, която ще се радваме да Ви предложим, както и с формиране на рекламно съобщение, текстове за Вашият уеб сайт или избор на ключови думи, които самостоятелно да залагате, за да достигнете успешно до Вашите клиенти.