Разработка на iPhone приложения

Имате страхотна идея за iPhone приложение или се нуждаете от това, да обновите уеб сайта си за да изглежда добре на iPhone?

Екипът на Екзисто е на Ваше разположение за разработка на различни iPhone софтуерни разработки на приложения, като:

Създаване концепция за приложение:

Нашият екип трансформира Вашата идея в приложение с визуален интерфейс, който е лесен за употреба, и не на последно място практичен или забавен според насоката. Всеки аспект от приложението следва да е внимателно обмислен за да сте сигурни, че потребителите на iPhone ще се наслаждават на Вашето приложение. С нас можете да разчитате на детайлни спецификации на които ще се реализира изработката на Вашето приложение. Създаваме схеми за навигация в интерфейса на приложението, стремейки се по този начин да Ви доближим до ясната концепция за очаквания резултат.

Имплементиране на продукта:

Изпълняваме и необходимата локализация на приложението, като за целта можем да реализираме превод на различни езици според Вашите нужди и изисквания.

Един от последните етапи при изработката на Вашия iPhone продукт е тест на качеството. След като екипа ни реализира нужните тестове, финалната версия на приложението се изпраща за преглед и от Ваша страна. По време на самата изработка Вие ще бъдете периодично информирани за статуса по проекта, както и ще очакваме Вашето одобрение на всеки един от тях.

Екзисто ООД е член на програмата - iPhone Developer Program.

Всеки добър продукт се нуждае от постоянно обновяване и подобрения за да остане конкурентен. Екипа ни предлага услуги свързани с поддръжка и надграждане на приложенията.

Вижте повече за разработката на iPhone приложения от Екзисто от тук.