Уеб дизайн

Представянето в интернет и уеб е ключов елемент за всеки бизнес, който цели развитие на клиентската маса и обем на продажби.

Уеб дизайнът представлява съвкупност от творческа работа и технически умения. Под уеб дизайн можете да разбирате визуалното представяне на вашия бизнес пред широката публика интернет потребители - вашият облик, вашата визия.

Качественият уеб дизайн е пътя към по-добро представяне в интернет и е ключов елемент за всеки бизнес, който цели развитие на клиентската маса и обема продажби.

Ефектът от качествен уеб дизайн се изразява в понижени маркетингови разходи. Визията на вашия уеб сайт трябва да бъде съобразена с корпоративната Ви идентичност, да бъде уникална и удобна за навигация.

Интернет и уеб като медия и среда предоставят за Вас и Вашия бизнес достъп до потенциални клиенти, които другите медии, в които рекламирате или развивате присъствие сами по себе си не могат да достигнат (географски и социални фактори). Интернет и уеб създават възможността по-добре да комуникирате и обслужвате нуждите на Вашите настоящи клиенти, да им предоставите възможността сами да получат информацията за Вас и Вашите продукти и услуги, без това да е обвързано с физическо присъствие, високи разходи за поддръжка на рекламни и търговски площи.

Нашите уеб дизайн услуги

Предлагаме следните уеб дизайн услуги:

  • Корпоративен уеб дизайн - подходящ за онлайн представяне на вашия бизнес;
  • Редизайн или освежаване дизайна на съществуващ уеб сайт и идентичност - подходящ ако вече имате уеб представяне, но искате да подобрите резултатите си;
  • Уникален уеб дизайн на различните страници и секции за вашия уеб сайт - уникален дизайн на заглавна страница, вътрешни страници и секции. Всяка секция с максимално удобна навигация и дизайн, съобразена в зависимост от съдържанието и установените практики в Интернет;
  • Разработка на дизайн елементи - лого за уеб сайт, рекламни банери (статични и динамични, флаш и др.), печатни материали... - цялостно решение за вашия бизнес;
  • Консултация при избор на уеб дизайн - в зависимост от вашите цели, дизайнът трябва да "работи" за постигането на тези цели. Психологията при избор на уеб визия е важна стъпка към успеха.

Ние предлагаме цялостни решения за вашия бизнес - уеб дизайн на сайт, проектиране и изграждане на уеб / интернет сайтове, тяхната поддръжка и обновяване/ре-дизайн, както и текущи актуализации/осъвременяване на съдържанието. Система за управление на съдържанието ще ви даде възможност лесно и бързо да управлявате уеб сайта си.

Разработените от нас уеб сайтове са реализирани на базата на цялостната концепция съобразена с аудиторията, притежават уникален дизайн и рендираният код е съобразен със съвременните браузери, уеб стандарти и подходи за изграждане на съдържание. Можете да разгледате нашите проекти и клиенти.

Цени на уеб дизайн услуги

Цената на уеб дизайн услугите е в зависимост от вашите изисквания. Общата цена се получава след като се уточнят броят на различните страници и секции, броят на уникалните дизайни, сложността на дизайн елементите във всяка страница, срока за изработка на всички тези дизайни и допълнителните изисквания, от които се нуждаете.

Ако искате оферта изпратете запитване за желания от вас уеб сайт или услуга и ние ще се свържем с вас.
За въпроси или консултация, свържете се с нашия екип. 

Уеб дизайн - допълнителна информация

От нашата секция полезни, можете да прочете следните теми, свързани с уеб дизайн: