CMS

Предоставя възможност информацията на уебсайт, която е публикувана в динамична секция да бъде редактирана по всяко едно време.

Административният модул, система за управление на съдържанието предоставя възможността информацията на уеб сайт, която е публикувана в динамична секция, да бъде редактирана по всяко едно време.

Модула дава възможност да редактирате текст, да вмъквате картинки, да създавате нови категории и подкатегории, да изтривате ненужни категории, да публикувате информация, като задавате на коя страница бихте искали информацията да бъде публикувана и в коя част на страницата.

Като цяло при изработката на уеб сайт, след като му се програмират основните параметри почти всичко друго, което се показва на страниците се публикува през тази система.

Още един плюс на модула остава фактът, че не е необходимо да сте технически специалисти за да работите с него, а интуитивния интерфейс ще Ви улесни в действията, които искате да предприеметe.

Системата за управление на съдържанието се разработва според нуждите на клиента, според уеб сайта, за който е предназначена.