Разработка на iPhone приложения

Разработка на iPhone приложения

Имате страхотна идея за iPhone приложение или се нуждаете от това, да обновите уеб сайта си за да изглежда добре на iPhone?

Екипът на Екзисто е на Ваше разположение за разработка на различни iPhone софтуерни разработки на приложения, като:

Създаване концепция за приложение:

Нашият екип трансформира Вашата идея в приложение с визуален интерфейс, който е лесен за употреба, и не на последно място практичен или забавен според насоката. Всеки аспект от приложението следва да е внимателно обмислен за да сте сигурни, че потребителите на iPhone ще се наслаждават на Вашето приложение. С нас можете да разчитате на детайлни спецификации на които ще се реализира изработката на Вашето приложение. Създаваме схеми за навигация в интерфейса на приложението, стремейки се по този начин да Ви доближим до ясната концепция за очаквания резултат.

Имплементиране на продукта:

Изпълняваме и необходимата локализация на приложението, като за целта можем да реализираме превод на различни езици според Вашите нужди и изисквания.

Един от последните етапи при изработката на Вашия iPhone продукт е тест на качеството. След като екипа ни реализира нужните тестове, финалната версия на приложението се изпраща за преглед и от Ваша страна. По време на самата изработка Вие ще бъдете периодично информирани за статуса по проекта, както и ще очакваме Вашето одобрение на всеки един от тях.

Екзисто ООД е член на програмата - iPhone Developer Program.

Всеки добър продукт се нуждае от постоянно обновяване и подобрения за да остане конкурентен. Екипа ни предлага услуги свързани с поддръжка и надграждане на приложенията.

Вижте повече за разработката на iPhone приложения от Екзисто от тук.