Разработка на приложения за iPad

iPad е лек, лъскав, преносим таблет, разработен от Apple. С появата си той внася ново разбиране за преносим компютър с неговият Multi-touch екран, както и възможност за използване на интернет браузер, имейл, мултимедия, слушане на музика, четене на книги, игри, навигация и много други опции и програми, които достигат до потребителите с новото устройство.

iPad е революцията в технологийте на преносимите компютри, тъй като комбинира широкият екран на компютър и функционалността на smartphone с multi-touch екран, който доставя на потребителите истинско удоволствие при употреба. Освен за потребителите, iPad е от особен интерес и за разработчиците на приложения за iPad, заради възможността за създаване на гъвкави бизнес решения и забавни приложения.

Екзисто разполага с опитен екип от професионалисти, на които можете да разчитате за изработката на креативни, иновативни и интуитивни приложения за iPad. Стремим се да изпълняваме заданията в кратки срокове, като участваме активно в цялостният процес - от консултирането, до разработката, дизайна и тестовете на крайният продукт.  След официалният старт на приложението, можете да разчитате на нас и за поддръжка, обновяване и обучение за работа с приложението.

Приложенията, които екипа ни разработва са с различно ниво на сложност и от различни области на приложение, като:
 

    * Електронни книги
    * Игри
    * Музика
    * Бизнес и офис приложения
    * Финанси
    * Мултимедия
    * Забавление
    * Медицина
    * Образование и e-Learning
    * Ресторанти и хотели
    * Пътувания, Карти и Навигация
    * Интернет
    * Спорт
    * Lifestyle
    * Социални мрежи и блогове
    * RSS и Новини


Специалистите ни в разработката на приложения за iPad използват iOS SDK 4.2 и iPad симулатор и могат да разработят изцяло вашето приложение или да променят съществуващо такова, използвайки познанията си както в разработката на iPad приложения, така и на останалите Apple iOS устройства.

Услугите, които използваме в тази насока са:

    * Разработка на iPad приложение по ваша идея
    * Консултации свързани с iPad приложения
    * Разаботка на бизнес приложения за iPad
    * Разработка на iPad маркетинг приложения
    * Разработка на iPad widget-и
    * Поддръжка на iPad приложения
    * Разработка на игри за Apple iPad
    * Софтуерни приложения за iPad Tablet
    * Анализ и тест на софтуер за iPad
    * Миграция на iPad приложения