Полезно

Защо ми е нужен уеб сайт?

Защо ми е нужен уеб сайт?

Различни клиенти идват при нас и в 90% от случаите посочват причината, че искат да достигнат до повече клиенти, да увеличат продажбите си, да реализират продажби на места в които физически нямат присъствие и т.н.

Останалите 10% най-често посочват, като причина нуждата от представяне на компанията и услугите, които предлага, както и не на последно място факта, че всички конкуренти имат, само вие нямате.

Да наистина, това са основните мотиви за това, да предприемете изработката на уеб сайта.

Имайте предвид обаче, че вашият уеб сайт е и начин да се обърнете към вашите настоящи и потенциални клиенти и партньори, да им кажете това, което искате те да чуят, по начина по който бихте искали да го разберат. Интернет аудиторията се характеризира с това, че има възможността да избира кой уеб сайт да прегледа и колко внимание да му отдели, без да усеща директният търговски начин.

По тази причина е от особена важност вашият уеб сайт да обслужва онлайн аудиторията ви по подобаващ начин, така че да я предразположи и заинтересува достатъчно, че да прегледа допълнително информация за вас и вашите продукти.

Често получаваме запитвания от клиенти, които вече имат уеб сайт, чиято визия е твърде стара, не е в тон с настоящите тенденции, а компанията предлага новаторски продукти. В този случай онлайн визията на компанията не отговаря на предлаганите продукти и услуги, поради което трудно се изгражда доверие в онлайн потребителите. При по-стари уеб сайтове се наблюдава и невъзможност за гъвкаво управление на структурата на уеб сайта и информацията в него, което затруднява клиентите в представянето на актуална информация. Така аудиторията остава с грешни впечатления за стари данни за продукти и услуги, които към днешна дата не са актуални, съответно няма да отправи запитване и така вие изпускате ползи от това да имате уеб сайт и да сте представени онлайн.

Ние знаем как да го направим – потърсете ни и ще ви изработим уеб сайт, който културно ще обслужва клиентите ви, по желаният от вас начин пренесен от вашата традиционна практика.