Полезно

Колко струва един уеб сайт?

Колко струва един уеб сайт?

Това естествено е въпроса, който вълнува всеки клиент. В интернет ще намерите много готови ценови конфигурации на готови уеб сайтове, или уеб сайт-шаблони.

Екзисто ООД не предлага готови решения – нито готов дизайн, нито готови системи за управление на съдържанието, нито OS commerce решения.

В основата на практиката ни е индивидуалният подход към всеки клиент, вярваме че представяйки вас и вашия бизнес по уникален начин ще имате повече предпоставки за това вашите клиенти да Ви отличат по-лесно от конкурентите Ви, да видят по-лесно вашите предимства и тези на Вашите продукти, да разберат че залагате на по-различни, по-добри бизнес практика и продукция.

Цената на един уеб сайт се определя по няколко основни критерия, като сложност на изпълнението и ресурса, необходим за изработка.

Това е във ваша полза, тъй като уеб решенията изработени от Екзисто не поставят ограничения на брой страници, брой продукти или категории.

Свободни сте да създавате толкова страници, колкото Ви е необходимо, да въвеждате толкова продукти и категории продукти, колкото можете за за достигнете до желаните от Вас бизнес резултати.

Изпратете Вашето запитване и търговският ни екип ще Ви изготви оферта, според Вашите изисквания.