Novatech Group

Научете повече за проекта Novatech Group

Novatech Group

Новатех Груп е лидер в търговията с импрегнационни лакове и смоли, електротехническа стомана, двукомпоненти смоли за заливане, електротехнически хартии и ленти, кабели, проводници, специални изолации, припои, ръчни инструменти за обработка на кабели и машини.

Когато Новатех ни възложи изработката на нов, представителен уеб сайт, с който да представят в детайли своите продукти и услуги, стартирахме с концепция за структура на уеб сайта, така че потребителите лесно и интуитивно да намират търсената от тях информация. Това винаги е първата отправна точка с която стартираме работа над всеки проект за уеб сайт или мобилно приложение, тъй като вярваме, че успеха на всяко решение се крие в добрият баланс между това то да е функционално и красиво, атрактивно.

Продуктите и услугите, предлагани от компанията са много и разнообразни, което е наложило тяхното разделяне в три основни направления. При структурирането на уеб сайта подходихме именно по този начин - на заглавна страница потребителят може да избере от трите основни акцента, продуктовото направление, за което търси информация.

Към структурата добавихме красиво и атрактивно уеб дизайн оформление, съобразено с лого знаците на трите направления на фирмата.

Всяко направление е подобно мини уеб сайт, тъй като представя информация за тези продукти, които са характерни за самото направление, като разбира се потребителя може лесно да навигира към другите направления продукти, достъпни в уеб сайта.

Освен продуктовото представяне, уеб сайта представя обща и за трите направления информация, като например повече за компанията, сертификати, новини и други.

Новатех поддържа добри партньорски отношения със своите клиенти, вярвайки, че те трябва да бъдат обслужени по възможно най-добрият начин. За да подпомогнем партньорите на фирмата в получаването на специфична информация, приложихме в уеб сайта модул за дистрибутори, който представя възможност оторизирани потребители да достъпват документация за продуктите, чрез специално предоставени за тях потребителско име и парола.

Снимките в уеб сайта, секции и текстово съдържание са динамични и се управляват чрез административен модул, изграден специално за нуждите на уеб сайта.