Услуги

Част от услугите, които предлагаме

Какво предлагаме?

Създаваме качествени, гъвкави и мащабируеми уеб сайтове с различна сложност.
Обичаме предизвикателни проекти и гарантираме изпълнението им на база на нашият опит.
Нашата фирма реализира проекти в областта над 15 години и през това време сме изпълнили стотици проекти.
За нас нищо не е невъзможно. Ние ще направим всичко възможно за вас с високо качество и гаранция!

Изработка на Фирмен уеб сайт

Изработка на Фирмен уеб сайт

Корпоративният уеб сайт е лицето, визитката на всяка компания в интернет. С фирмен уеб сайт ще представите вашата компания, фирмена политика и корпоративна идентичност онлайн.

CMS

CMS

Административният модул, система за управление на съдържанието предоставя възможността информацията на уебсайт, която е публикувана в динамична секция да бъде редактирана по всяко едно време.

Разработка на Софтуер

Разработка на Софтуер

Разработка на софтуерни приложения според Вашите бизнес нужди и цели. Спестете Вашето време и това на Вашите служители със софтуерна програма разработена специално за Вас! Обслужвайте вашите клиенти по лесен, удобен и приятен начин.

Оптимизация за търсещи машини

Оптимизация за търсещи машини

Ако преди няколко години се стремяхме най-вече към добро представяне в интернет, то днес усилията на всяка уеб дизайн агенция са насочени освен към красиво, естетично и функционално оформление на уеб сайта, и към постигане на по-добри резултати и индексиране от търсещите машини.

Интернет реклама

Интернет реклама

Интернет, като медия предлага широки възможности за реклама - от рекламен банер с интересна и пленителна анимация и послание, обикновен линк но на правилното място или платени препратки в Google - това са само част от най-често използваните рекламни формати, които ще се радваме да Ви предложим.

Възвръщане на инвестиции

Възвръщане на инвестиции

Когато инвестирате в изработката на уеб сайт, вие очаквате определена възвръщаемост. Вашият уеб сайт не работи във Ваша полза? Екзисто ООД ви предлага уникална услуга, която ще разкрие причините поради които вашият уеб сайт не е постигнал очакваните цели.

Привличане на аудитория към уеб сайт

Привличане на аудитория към уеб сайт

Платена реклама, безплатни публикации в онлайн издания, форуми, PPC - Google Adwords или Facebook реклама са само част от начините, които можете да използвате за да привлечете повече аудитория към вашият уеб сайт.

Унификация на корпоративен дизайн

Унификация на корпоративен дизайн

Често ставаме свидетели на различия в рекламните материали, които партньор ни предоставя - лого на каталога е едно, на визитките друго, а на уеб сайта изглежда съвсем по различен начин.

Разработка на iPhone приложения

Разработка на iPhone приложения

Имате страхотна идея за iPhone приложение или се нуждаете от това, да обновите уеб сайта си за да изглежда добре на iPhone? Екипът на Екзисто е на Ваше разположение за разработка на различни iPhone софтуерни разработки на приложения.

Разработка на приложения за iPad

Разработка на приложения за iPad

iPad е лек, лъскав, преносим таблет, разработен от Apple. С появата си той внася ново разбиране за преносим компютър с неговият Multi-touch екран, както и възможност за използване на интернет браузер, имейл, мултимедия, слушане на музика, четене на книги, игри, навигация и много други.

Разработка на Android приложения

Разработка на Android приложения

Google разработи Android, като софтуерна платформа и операционна система, базирана на Linux kernel версия 2.6 за мобилни устройства, използващи Java библиотеки. Android е собственост на Google и Open Handset Alliance, един конгломерат от няколко IT и телеком компании, които разработват отворени стандарти за мобилни устройства.

Разработка на Mac OS X приложения

Разработка на Mac OS X приложения

При разработка на Mac OS X приложения и игри Екзисто ООД влага солиден технически опит и креативност, които да гарантират успешно реализиране на Вашето приложение.

Мобилна версия на уеб сайт

Мобилна версия на уеб сайт

Мобилната версия на уеб сайт дава възможност за лесен и интуитивен преглед на Вашият уеб сайт и предлаганите от вас продукти и услуги чрез мобилно устройство, като iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows Mobile и други смартфони и мобилни устройства.

Изработка на Интернет магазин

Изработка на Интернет магазин

Търсите повече продажби, начин да достигнете до повече клиенти или да стъпите на пазари на които не можете да имате физическо присъствие? Възползвайте се от възможностите , които интернет магазина предлага.

Изработка на Онлайн каталог

Изработка на Онлайн каталог

Вие сте компания с голямо продуктово многообразие и каталога Ви често се променя с нови продукти, цени и артикули? Онлайн продуктовият каталог е уеб сайта от който се нуждаете.

Уеб дизайн

Уеб дизайн

Представянето в интернет и уеб е ключов елемент за всеки бизнес, който цели развитие на клиентската маса и обем на продажби, като същевременно създава предпоставки за намалено пред и след продажбено обслужване, маркетингови разходи.

Лого дизайн

Лого дизайн

Вашето лого е един от най-важните елементи от корпоративната Ви идентичност. При добре изработен лого знак потенциалните ви клиенти ще ви асоциират много по-лесно, ще разпознават вашите продукти и услуги по вашият фирмен лого знак.

Дизайн на банери

Дизайн на банери

Банерът е един от най-често използваните инструменти за реклама в интернет пространството. С няколко сцени представяте накратко промоция или продукт, привличате вниманието на интернет потребителите и достигате по-бързо до желаните от вас резултати от банер кампанията.

Дизайн на печатни материали

Дизайн на печатни материали

При изработката на дизайн за печатни материали има особена специфика, породена от това, че начина на представяне на информацията е по-различен и се възприема по-различно, когато то е на хартиен носител.